Calaix de sastre

En aquesta secció hi trobareu iniciatives interessants que hem anat fent en els darrers cursos.

LOGO 75è ANIVERSARI DE L'ESCOLA

Al llarg del curs 2008-09 l'edifici, d'estil modernista de la nostra escola, va fer 75 anys i per aquest motiu es van fer un munt d'actes. Per commemorar l'efemèride el dibuixant Lluís Capdevila ens va fer aquest logotip, del qual se'n van fer clauers i imants de navera.

CANÇÓ DE L'ESCOLA

La Comissió Organitzadora dels actes del 75è aniversari va encomanar a la Núria Martorell i amb en Pere Galovardes la composició d'una cançó que es pogués fer servir com a himme de la nostra escola. El resultat va ser espectacular, també, gràcies a la col·laboració dels mestres de l'Aula de Música de Sant Pere i evidentment dels alumnes.

LIPDUB

Durant el curs 2010-11 a l'Escola ens vam animar a fer un lipdub amb l'originalitat que la música és la nostra cançó.

ANUNCI DUATLÓ

Durant l'hivern del 2013 amb els alumnes de 3r vam gravar un video promocional del 3r Duatló de Bellmunt Escolar. Va ser tot un èxit, fins hi tot ens van trucar de COM Ràdio per fer-nos una entrevista.

HARLEM SHAKE:

Al juny del 2013 els mestres i els alumnes de 6è vam fer un "Harlem Shake" per acomiadar el curs. Va ser una experiència molt divertida!

Ball d'en Xandri

El 26 de gener de 2014, els alumnes de 4t varen ballar per primera vegada el ball d'en Xandri. Aquesta és una dansa feta expressament pel nostre gegantó.

Arxius Relacionats
Últimes notícies
Pròxims esdeveniments
No hi ha esdeveniments propers.
Escola Josep Maria Xandri - C/ Josep Badrena, 13 - 08572 Sant Pere de Torelló